Astra Giurgiu

Trei transferuri dintr-o lovitura la Astra Giurgiu

Sursă foto: http://www.afcastragiurgiu.ro

Echipa Astra Giurgiu primeste intariri puternice inaintea debutului in noul sezon de Liga 1.

 În stagiul din Slovenia a fost ziua semnăturilor, trei noi jucători străini devenind ”astriști cu acte în regulă”, anunta site-ul oficial al giurgiuvenilor.

David Tiram – fundaș central, a semnat pe doi ani cu clubul Astra Giurgiu. Acesta are 25 de ani și vine de la Maccaby Netanya, club de prim eșalon israelian.

Georgi Kitanov – portar crescut la CSKA Sofia, ultima data la Cherno More Varna, în Bulgaria, 24 de ani. Internaționalul bulgar a și debutat pentru echipa giurgiuveana în partidele amicale, angajamentul său cu Astra întinzându-se pe durata a 3 ani.

Ljuban Crepulja – mijlocaș central croat, 25 de ani, international de tineret al acestei țări, ultima data la FK Sarajevo (Bosnia). Crescut la Dinamo Zagreb, a mai evoluat la Mechelen (Belgia), Soligorsk (Belarus), Belupo (Croația). Acesta a semnat un angajament pentru următorii doi ani, toți cei trei jucători aflându-se deja sub comanda lui Dan Alexa.

Astra Giurgiu va debuta in noul sezon pe teren propriu contra celor de la FC Botosani. Stabilirea tintarului pentru noul sezon de Liga 1 a fost LIVE VIDEO aici.



Trei transferuri dintr-o lovitura la Astra Giurgiu