Astra Giurgiu

Sumudica vrea sa plece de la Astra: “Maine sa incetam contractul, mi-e rusine!”

Marius Sumudica si-a luat adio de la campionat si spune ca in continuare se va concentra doar pe Cupa Romaniei, unde Astra va intalni pe ACS Poli Timisoara in semifinale.

“Asta ma intreb si eu, unde e Astra? Nu-mi pot da seama daca exista degringolada in echipa. N-am spus nicio clipa ca speram la primul loc. Astra a fost campioana, a trecut. Le-am dat sansa si celor care plangeau ca nu joaca. I-am bagat sa joace si erau mai obositi decat ceilalti”, a spus Sumudica la Dolce Sport.

“Mai rau decat suntem acum nu putem fi. Aratam rau, suntem cea mai slaba echipa din playoff ca exprimare. Suntem intr-o criza profunda, parem o echipa stoarsa, obosita. Ne canalizam toata atentia pe Cupa Romaniei. Daca Budescu a ramas 90 de minute pe teren si nu l-a luat SMURD-ul inseamna ca e ok”, a incheiat Sumudica laconic.

Ulterior, Sumudica a adaugat: "Daca cei din conducere doresc sa ne despartim fara pretentii materiale, maine incetam contractul. Mi-e rusine sa mai ies pe strada, sa mai ridic capul din pamant".

Dinamo s-a impus cu 2-1 in deplasare cu Astra prin golurile marcate de Rivaldinho si Bumba. Pentru gazde a redus din diferenta Sapunaru in minutele de prelungire.



Sumudica vrea sa plece de la Astra: “Maine sa incetam contractul, mi-e rusine!”