Astra Giurgiu

Sumudica si-a luat adio de la Astra: “Nu poti castiga tot timpul”

Marius Sumudica spune ca sambata seara a stat ultima oara pe banca echipei Astra Giurgiu in finala Cupei Romaniei pierduta la 11 metri in fata celor de la FC Voluntari.

“Asta e viata. Se intampla, nu poti sa castigi tot timpul. Am avut performante remarcabile cu acesti baieti, s-a inchis un ciclu. Pierdem Cupa la loterie si pentru mine n-are nicio relevanta. Imi felicit jucatorii si le urez bafta in continuare. Nu mai exista nicio sansa pentru a ramane la Astra”, a spus Sumudica la Dolce Sport.

“Trebuia sa ma impun mai mult in fata multora. Am gresit si eu foarte mult. Am aratat inca o data ca suntem o echipa fara public, fara identitate. Au venit 70 de suporteri de la Giurgiu”, a adaugat tehncianul giurgiuvenilor.

Sumudica a mai spus ca nu s-a respectat ordinea la executarea loviturilor de departajare, inversandu-se ordinea intre Stan si Budescu.

Stan a ratat singurul penalty, in a patra serie, si astfel Cupa Romaniei a ajuns in mainile celor de la Voluntari.Sumudica si-a luat adio de la Astra: “Nu poti castiga tot timpul”