Astra Giurgiu

Sumudica se lasa de meserie daca obtine titlul

Marius Sumudica este pe val dupa a cincea victorie consecutiva in campionat si spune ca, in eventualitatea obtinerii unui al doilea titlu la rand in Liga 1, se va lasa de meserie pentru un sezon.

“Este a cincea victorie consecutiva, am batut Steaua, Viitorul, am castigat la Gaz Metan. Daca vom reusi sa facem 9 puncte, ceea ce e foarte greu, ne batem la primele trei locuri si la titlu. Daca mai iau titlul si anul asta ma las un an de zile. Pai m-am plictisit, sunt cel mai bun antrenor. Il auzeam sapamana trecuta pe domnul Hagi ca e cel mai bun antrenor. Nu e, eu sunt cel mai bun antrenor pentru ca l-am batut. Bine, glumesc putin acum”, a declarat Sumudica dupa meciul cu Viitorul.

Tehnicianul giurgiuvenilor a vorbit si despre partida castigata in fata liderul din Liga 1.

“Cred ca i-am surprins cu presingul avansat pe care l-am facut. Nu cred ca se pune la indoiala victoria, am avut mai multe ocazii. Cred ca le-am inchis gura si celor care se intrebau de ce joaca Sumudica cu trei fundasi centrali. Sistemul da roade si se pare ca sunt inspirat cand schimb sistemul in functie de adversar”, a spus Sumudica.

Apel la Ioan Nicolae

“Il rog pe domnul Nicolae public sa vina alaturi de acesti jucatori pentru ca merita mult mai mult respect pentru ceea ce fac pentru acest club, chiar daca nu vrea sa aiba o relatie de prietenie cu Sumudica”, a spus antrenorul Astrei intr-un mesaj de pace directionat catre patronul clubului.



Sumudica se lasa de meserie daca obtine titlul