Astra Giurgiu

Sumudica se compara pe sine cu Guardiola

Marius Sumudica a revenit in forta cu prima sa aparitie publica din 2017, antrenorul Astrei Giurgiu tinand sa puna la punct divergentele pe care le are cu oficialii clubului.

“Am primit atentionari din partea conducerii ca am gresit la unele transferuri si sa ii las pe altii sa se ocupe de transferuri. Nu stiu cum am gresit, daca am luat campionatul si Supercupa. Cred ca si Guardiola mai greseste si el, desi are bugete de sute de milioane de euro. Am luat campionatul, Supercupa si suntem in primavara europeana. Ce as vrea sa mai gresesc eu asa pe la toate echipele, peste tot”, a spus Sumudica intr-o conferinta de presa.

In alta ordine de idei, antrenorul campioanei Romaniei s-a aratat surprins de anuntul lui Junior Morais ca a semnat cu Steaua.

Deranjat de pierderea lui Morais

“Am vazut ca exista un comunicat al clubului in care se spune ca nu mai exista colaborare intre noi si FCSB. Ma mir ca am anuntat asta si a doua zi Junior Morais a semnat cu Steaua, FCSB sau cum se numesc”, a punctat Sumudica.

Junior Morais a anuntat ca a semnat cu Steaua si ca va evolua din vara la echipa lui Gigi Becali.

Astra Giurgiu l-a mai pierdut in aceasta iarna pe Denis Alibec, jucator transferat de asemenea de Steaua, in timp ce Constantin Budescu are sanse tot mai mici sa revina la echipa, fiind curtat de Steaua Rosie Belgrad, Karabukspor si chiar Steaua Bucuresti.



Sumudica se compara pe sine cu Guardiola