Astra Giurgiu

Sumudica rasufla usurat: "Nu mai putem rata playoff-ul"

Astra Giurgiu termina anul la un punct in spatele echipei de pe locul sase, ultimul care asigura prezenta in playoff, si se va bate cu sanse reale in cele cinci etape ramase de disputat din sezonul regulat.

Antrenorul Marius Sumudica a vorbit dupa meciul de la Medias castigat cu 1-0 despre sansele formatiei sale de a ajunge in playoff si spune ca partea decisiva a campionatului n-ar avea acelasi farmec fara Astra printre participante.

"Avem trei victorii la rand. Mi-e groaza cand ma gandesc ca-i pierd pe Budescu, pe Alibec. Ne-am apropiat la un singur punct de playoff si cred ca in ultimele cinci etape vom face punctele necesare. Playoff-ul fara Astra e precum mancarea fara sare si piper", a declarat Sumudica.

Despartirea de Alibec

"Alibec m-a muscat de ureche si m-a pupat. E ca si copilul meu. Sper ca in continuare sa aiba parte de un tratament ok si sa ajute echipa unde merge", a spus antrenorul Astrei.

"Pentru mine urmeaza inca patru luni. Sa vedem daca vor fi cu bucurie, cu tristete. Ma gandesc la dubla cu Genk, sa-mi duc contractul la bun sfarsit", a concluzionat Sumudica.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!

 


# Echipă J +/- P
1 Viitorul 10 4 44
2 Steaua 10 8 44
3 Dinamo 10 7 40
4 CFR Cluj 10 -6 33
5 Craiova 10 -6 31
6 Astra 10 -7 26
Sumudica rasufla usurat: "Nu mai putem rata playoff-ul"