Astra Giurgiu

Sumudica rabufneste si ameninta cu plecarea de la Astra: "S-a umplut paharul si ma opresc aici cu toate riscurile"

Marius Sumudica a declarat dupa egalul cu AS Roma si calificarea in primavara europeana ca nu mai continua sub nicio forma pe banca Astrei Giurgiu si ca pleaca imediat de la echipa patronata de Ioan Niculae, om spre care a aratat cu degetul.

"Le multumesc baietilor. A fost un an si jumatate extraordinar. Nu ma mai convinge nimic, insa lipsa de respect ma face sa ma opresc. Am vrut sa termin ok si sa mergem mai departe. Cred ca din punct de vedere financiar mi-am facut datoria, am produs 15 milioane de euro pentru club si sa nu mi se puna bete in roate. Daca doresc sa platesc o suma de bani o voi plati si merg sa muncesc unde sunt respectat", a declarat Sumudica la Dolce Sport dupa meci.

"M-au deranjat toate transferurile care s-au facut, m-a deranjat ca am fost lasati de izbeliste. La acest club este lipsa de respect crasa la acest club. Astra pentru mine este un capitol inchis. Nu vreau sa discut cu patronul, este prea mare pentru mine, nu vrea sa aiba dialog. Daca vor sa continuam, fiindca ne leaga o clauza, voi continua cum ma trateaza si ei pentru mine", a adaugat Sumudica.

Laude de la Spalletti

"Cand un antrenor din Italia iti spune ca din punct de vedere tactic ai facut un meci ireprosabil cred ca inseamna ceva. Noi cand am ajuns in vestiar nu ne-am putut bucura nici macar de o sticla de sampanie. Daca vor sa raman, vor avea pe banca o marioneta, asa cum s-au comportat si ei pana acum", a mai spus Sumudica.

In final, Sumudica a multumit fotbalului romanesc in care a activat si a intarit ca se simte nerespectat de persoane la care a tinut cu trimitere la patronul Ioan Niculae.



Sumudica rabufneste si ameninta cu plecarea de la Astra: "S-a umplut paharul si ma opresc aici cu toate riscurile"