Astra Giurgiu

Sumudica nu exclude ramanerea la Astra

Marius Sumudica a vorbit, marti dimineata, intr-o emisiune televizata despre viitorul sau in fotbal.

Campion cu Astra Giurgiu in 2016, Sumudica nu exclude ramanerea pe banca giurgiuvenilor si sezonul urmator, dar doar in anumite conditii.

"Nu pot să continui la Astra şi să o iau de la zero. Discutăm, dar nu ştiu dacă e atât de imortantă latura financiară, ci ceea ce vom face. Nu aş vrea să rămânem fără jucători, noi pierdem foarte multi jucatori. Trebuie să vedem cu ce rămânem, dacă nu, poate este timpul altor antrenori, eu nu pot sta să formez o echipă iar de la zero, nu am timp şi nici răbdare", a declarat Sumudica la Digi Sport.

Tehnicianul a vorbit si despre posibilitatea de a semna cu CS Universitatea Craiova.

"Nu există niciun fel de discuţie cu cei de la Craiova, am spus că este o echipă frumoasă şi m-am întâlnit cu patronul lor acum un an de zile, am avut o discuţie mai extinsă, dar nu pentru a bate palma şi nu s-a pus problema unei colaborări", a mai spus Sumudica.

Nu exclude Turcia

"Pentru mine primează ofertele din străinătate. Există interes din partea unor echipe si nu exclud nici Turcia, mie îmi place cu Erdogan", a concluzionat tehnicianul Astrei.Sumudica nu exclude ramanerea la Astra