Astra Giurgiu

Sumudica in lacrimi inaintea ultimului meci la Astra

Marius Sumudica a izbucnit in lacrimi la conferinta de presa dinaintea finalei Cupei Romaniei cu FC Voluntari, cel mai probabil ultimul sau meci pe banca Astrei Giurgiu.

“Speram ca sambata sa ne bucuram impreuna de o izbanda. Noi am fost ca vrabiutele care ne-am adunat si am ciugulit din aceeasi bucatica de paine. Am avut foarte multe neajunsuri, dar am fost puternici. Probabil ca am si eu acolo o oarecare contributie, dar totul se datoreaza jucatorilor. Mi-a placut sa antrenez jucatori de peste 25 ani, jucatori pregatiti”, a spus Sumudica.

“Din punctul de vedere al campionatului este un sezon ratat. Puteam sa facem mai mult in playoff si vina apartine tututor. Am avut opt victorii consecutive, un record in acest sezon, dupa care am intrat in playoff si am gresit. Suntem echipa care am jucat cele mai mult meciuri in acest sezon si echipa care jucam cu un trofeu pe masa spre deosebire de altele care au cheltuit enorm si n-au avut sansa unui trofeu”, a adaugat tehnicianul giurgiuvenilor.

Lacrimile despartirii

“Sper sa castigam in cele 90 de minute, daca nu in 120. Daca va fi cazul ne-am pregatit si pentru penalty-uri. Indiferent ce se va intampla voi intra in cabina si, cu lacrimi in ochi, le voi strange mana pentru ce au facut pentru mine. A fost o perioada frumoasa, doi ani extraordinari in care am realizat multe. Sper ca si maine sa castigam trofeu pentru ca m-au facut sa ma simt antrenor si le multumesc. Imi pare rau pentru acest moment, dar simt ca se apropie sfarsitul si sunt oameni care puteau face mai mult pentru aceasta echipa”, a adaugat Sumudica cu lacrimi in ochi.



Sumudica in lacrimi inaintea ultimului meci la Astra