Astra Giurgiu

Sumudica dupa calificarea in sferturile Cupei Romaniei: "Terenul a nivelat valorile"

Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a vorbit despre calificarea formatiei sale in sferturile Cupei Romaniei dupa 3-1 in deplasare cu Luceafarul Oradea.

"O echipa frumoasa de Divizia B, o echipa cu o ambitie aparte, nu ne-a fost usor, dar am demonstrat ca suntem superiori. Pe un astfel de teren calitatea jucatorilor dispare, se niveleaza valoarea in teren si e mai mult lupta", a declarat Sumudica la conferinta de presa.

"Consider ca daca era un teren bun puteam sa marcam mai multe goluri. Astra are mai multi jucatori de calitate. Felicit si publicul de aici, majoritatea m-au aplaudat. Aici am mai ciugulit cateva aplauze, m-am simtit bine fata de alte locuri din tara", a adaugat tehnicianul Astrei.

N-are preferinte pentru sferturi

"Asta e competitia suprizelor si au mai ramas multe echipe puternice. Una va fi dintre Gaz Metan si Dinamo. Vom vedea cu cine vom cadea. Este un obiectiv al nostru. Puteam sa vin cu rezervele, dar am bagat cei mai buni jucatori si din respect pentru competitie. Suntem o echipa frumoasa, care muncim si tot ceea ce facem o facem pe teren cu suflet. Le multumesc elevilor mei, sunt minunati. Am avut zece zile extraordinare dupa victoria cu Voluntari", mai crede Sumudica.



Sumudica dupa calificarea in sferturile Cupei Romaniei: "Terenul a nivelat valorile"