Astra Giurgiu

Sumudica critica dur arbitrajul: "Am pierdut nemeritat calificarea"

Marius Sumudica este de parere ca Astra Giurgiu a fost victima sigura in fata celor de la Genk intr-un meci arbitrat intr-o singura directie de un central din Olanda vecina.

"Am atras atentia inca de la meciul de la Giurgiu, cand am avut penalty clar la Budescu. Nu este normal sa-ti dea un arbitru de la 30 km de aici. Mai bine dadeau unul de la Liege. Am incercat sa ne ridicam la nivelul adversarului, dar la toate fazele la limita a dat pentru ei. Imi felicit jucatorii, echipa, si ma felicit ca am rezistat pe teren pana m-a dat afara. Au tras de timp, au facut tot ce au putut pentru a se califica. Am pierdut calificarea la Giurgiu", a spus Sumudica dupa meci la Dolce Sport.

"Cred ca am facut o propaganda buna fotbalului romanesc. Vorbeam cu cineva de aici si imi spunea ca investesc 4 milioane de euro anual in academie", a adaugat tehnicianul Astrei.

Toata atentia spre playoff

"Am cedat deliberat flancurile pentru a ma betona in zona centrala. Cred ca am ajuns prea departe pentru o echipa din Romania. Se incheie aici visul trait si ne concentram pentru playoff. Consider ca nu meritam sa fim eliminati", a mai spus Marius Sumudica.

Genk a invins-o pe Astra, cu 1-0, in mansa retur a 16-imilor de finala din Europa League dupa ce in turul de la Giurgiu fusese 2-2.



Sumudica critica dur arbitrajul: "Am pierdut nemeritat calificarea"