Astra Giurgiu

Schimbari majore anuntate la Astra

Sursă foto: http://afcastragiurgiu.ro

Infrangerea suferita de Astra Giurgiu in fata celor de la Poli Iasi, scor 1-2, dupa un meci disputat mai bine de o repriza in superioritate numerica, a determinat un adevarat cutremur la fosta campioana a Romaniei.

Intr-un comunicat oficial Consiliul Director al Astrei anunta schimbari majore in staff-ul administrativ si pe banca tehnica, dar si un alt obiectiv pentru restul sezonului.

"Constantând forma foarte slabă și, mai ales, rezultatele modeste ale echipei noastre, obiectivul clubului Astra pentru acest sezon va fi schimbat, din ocuparea locurilor 1-3, în salvarea de la retrogradare!", se arata in comunicatul giurgiuvenilor.

"În urma rezultatelor slabe, care periclitează obiectivele de performanță ale clubului Astra, ne vedem nevoiți să anunțăm reorganizarea activității, urmând să procedăm la schimbări atât pe partea băncii tehnice, cât și din punct de vedere administrativ și al lotului de jucători", mai anunta cei de la Astra.

Soarta lui Gheorghe Multescu va fi decisa in urma sedintei de luni, iar pe lista posibililor inlocuitori se afla Edi Iordanescu si Dan Alexa, acesta din urma antrenor la Dunarea Calarasi.



Schimbari majore anuntate la Astra