Astra Giurgiu

Reactia lui Edi Iordanescu dupa rezilierea contractului cu Astra

Antrenorul Edi Iordanescu a explicat, luni seara, motivele care l-au determinat sa-si incheie activitatea la clubul Astra Giurgiu.

"S-a închis oficial un capitol important din viaţă şi carieră mea, o perioda cu momente frumoase infinit mai multe decât cele triste, a fost o muncă imensă, dar şi satisfacţia de a construi de la zero şi a vedea o echipa frumoasă în foarte multe momente, producând rezultate probabil mult peste nivelul aşteptărilor", a scris Iordănescu pe Facebook.

"Nu s-a pus niciodată problema unei demiteri, nici măcar a unei demisii, nimic unilateral, nici nu cred că era o soluţie raţională ţînând cont de clauză foarte mare de reziliere a contractului, mai mult o iniţiativă pe care mi-o asum şi aceea de a înceta colaborarea de comun acord, lucru acceptat şi de către club şi finalizat cu o strângere de mâna", a mai scris de acum fostul antrenor al Astrei Giurgiu.

"Chiar dacă muncă noastră trebuia să se întindă pe o altă perioada, rămân la părerea că decizia de încetare a fost una matură iar lucrurile bune rămân de necontestat. Pe această cale urez mult succes clubului în viitor. Orice alte detalii nu cred că mai contează, nu mi-a fost deloc uşor în muncă întreprinsă, însă am făcut totul cu maximă pasiune şi seriozitate, iar orice cuvânt negativ din partea mea la adresa clubului ar fi în contradicţie cu educaţia şi filozofia mea despre parteneriat. Am muncit într-un loc şi niciodată nu voi aruncă cu noroi în acel loc, nu am făcut asta niciodată în trecutul meu sportiv. Sunt genul care şi-a dorit mereu condiţii de lucru şi continuitate, însă decizia rămâne una bărbătească de ambele părţi. Conform comunicatului oficial de pe site-ul clubului a fost o înţelegere comună, deci alte speculaţii nu-şi mai au rostul. Doamne ajută!", a adăugat Iordănescu.

Iordanescu a preluat-o pe Astra in vara anului 2017 dupa plecarea lui Marius Sumudica in Turcia la Kayserispor.



Reactia lui Edi Iordanescu dupa rezilierea contractului cu Astra