Astra Giurgiu

Astra Giurgiu super ofensiva in amicale

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Chiar daca l-a pierdut in aceasta iarna pe golgeterul Denis Alibec, placerea golului nu a disparut de la Astra Giurgiu. Toate amicalele iernii sunt aici.

Campioana Romaniei a castigat, duminica, meciul amical sustinut in cantonamentul din Cipru contra echipei FC Ural, prim divizionara a Rusiei, cu 4-2.

Daniel Niculae, Sergiu Bus cu un sut la vinclu de la 25 de metri, Alexandru Dandea si Alexandru Ionita II au marcat golurile Astrei.

Pentru Ural au punctat Pavlenko şi Khozin. 

Antrenorul Marius Sumudica a folosit urmatoarea formula de echipa:

Lung – Geraldo, Săpunaru, Fabricio – Stan, Boubacar, Lovin, J. Morais – Teixeira, D. Niculae, Balaure.

După pauză au mai intrat: Gavrilaş, Belu, Dandea, Ricardo Alves, Butean, Moise, Boboc, Ioniţă, Nicoară, Boudjemaa, Buş, Florea, Piţian, Şumudică jr.

Reactie

"A fost un meci mai dificil, ne-au pus şi ei problme, dar am reuşit să ne impunem, marcând, din nou, de 4 ori. Creştem de la meci la meci, ne-am antrenat foarte bine, iau în calcul chiar să mai prelungim cantonamentul cu câteva zile, funcţie de ce se întâmplă în ţară, cu vremea, cu starea terenurilor. Vom juca miercuri cu Pogon (Liga 1, Polonia), apoi, joi, cu ucrainenii de la Zirka, iar în funcţie de decizia privind revenirea în ţară, vom mai juca un meci, sau nu", a declarat Sumudica, anunta site-ul oficial al giurgiuvenilor.

 



Astra Giurgiu super ofensiva in amicale