Astra Giurgiu

Patronul Astrei isi desfiinteaza jucatorii: ”Si-au luat-o in cap”

Sursă foto: https://www.facebook.com/afcastragiurgiu/

Ioan Niculae este nemilos cu jucatorii sai dupa a doua infrangere consecutiva din acest an.

Astra traversează o criză de lipsă de modestie, de prostie, de îngâmfare. În loc să le fie gândul la fotbal, şi-au luat-o în cap. Aşa au intrat şi în meciul cu Dinamo, crezând că e de ajuns să apară marea echipă de la Giurgiu şi se dau echipele celelalte”, a declarat Niculae dupa 1-2 cu Chindia, anunta Telekom Sport.

Niculae a mai spus ca nu intelege agitatia echipelor din Liga 1 pentru prezenta in playoff si spune ca nu ar fi o tragedie daca Astra n-ar prinde un loc in primele sase la finalul sezonului regular.

”După cele câteva rezultate bune din toamnă, unde de fapt nu am câştigat nimic până acum, se vede o echipă dezlânată, fără personalitate, fără nimic. Nu cred că sunt probleme cu calificarea în playoff. Nebunia asta cu calificarea în playoff nu o înţeleg. Singurul avantaj, singura şansă care ţi-o dă playofful este să ai şansa să joci într-o cupă europeană”, crede Niculae.

Astra a pierdut primele doua meciuri de la reluarea campionatului, 0-2 in deplasare cu Dinamo si 1-2 acasa cu Chindia.Patronul Astrei isi desfiinteaza jucatorii: ”Si-au luat-o in cap”