Astra Giurgiu

Marius Sumudica a intrat in febra meciului cu Genk: “Baietii isi vor da viata pe teren”

Sursă foto: captura tv Dolce Sport

Astra Giurgiu o intalneste pe Genk, joi seara de la 20:00, in prima mansa a 16-imilor Europa League si antrenorul Marius Sumudica este concentrat la maxim pentru pregatirea acestui meci special pentru cariera lui.

“In 48 de ore jucam meciul carierei. Suntem in primvara europeana, avem sansa sa ne calificam si conteaza enorm pentru mine, pentru baieti si club. Sunt emotii, asta e meseria, dar trebuie sa trecem peste. Sunt jucatori care nu vor mai continua la Astra din vara, la fel si eu, si atunci este o dubla de foc”, a spus Sumudica la Dolce Sport.

“Am venit din Cipru de doua saptamani si n-am atins iarba cu exceptia meciului cu Targu Mures. Clubul plateste foarte multi bani pe zi pentru a mentine gazonul. Asta inseamna sa respecti adversarul, sa ai incalzire si sa-i dai drumul, nu sa tragi sapte fire la misto. Sa fii corect pana la capat si sa te implici, asta inseamna sa ai licenta”, a adaugat tehnicianul Astrei.

Genk, favorita

“As mai fi vrut inca un meci pentru ca am facut numai antrenamente pe sintetic. E greu de pregatit asa un meci, dar contez pe dorinta de sacrificiu si entuziasm a baietilor mei. Sunt convins ca-si vor da viata, asa la figurat. Ei au mai multe meciuri si e clar ca sunt cu un pas inaintea noastra. E clar ca vor pleca cu prima sansa”, crede Sumudica.

“Cu Genk m-as bucura sa marchez o singura data si sa nu primesc. E foarte important sa nu luam gol. Sa trecem de Genk ar fi a 10-a minuna a lumii. Intalnim o echipa unita fara individualitati, dar care arata diferit de ce am intalnit noi in grupe. E mai echipa decat Plzen si Austria Viena, dar nu au individualitatile celor de la Austria Viena, echipa care a dat trei goluri la Roma”, a mai spus Sumudica.

Budescu si suporterii

“Budescu e un jucator de clasa care se confunda cu istoria acestei echipe. Sunt ferm convins ca va da totul suta la suta. Jucatorii de la Astra merita statui pentru ce au facut la acest club. Avem nevoie de oameni la stadion sa inteleaga ca echipa joaca pentru giurgiuveni. Ei au ramas un pic datori fata de noi”, considera Marius Sumudica.



Marius Sumudica a intrat in febra meciului cu Genk: “Baietii isi vor da viata pe teren”