Astra Giurgiu

Isaila: "O calificare in grupe ar insemna istorie pentru Astra"

Daniel Isaila, antrenorul echipei Astra Giurgiu, considera ca o eventuala calificare in grupele Europa League ar reprezenta o performanta istorica pentru formatia de la Dunare.

"Calificarea in grupele Europa League ar insemna sa facem istorie, dar pana acolo mai este cale lunga. Mai avem meciul de joi seara si apoi dubla din play-off. Indiferent cu ce adversar vom juca, o sa avem si noi cel putin 1 la suta sansa de calificare. Trebuie sa te bati pentru sansa ta'', a declarat Daniel Isaila inaintea meciului retur cu AS Trencin.

Isaila considera ca, in pofida succesului cu 3-1 din mansa tur, pe Astra o asteapta un meci foarte greu in returul cu slovacii de pe Arena Nationala.

"Ne asteapta un joc greu, chiar daca am castigat in tur cu scorul de 3-1. Trebuie sa abordam foarte serios acest meci. Daca vom avea o atitudine normala, corecta fata de joc, nu vom avea probleme. Totul depinde de noi'', a mai spus Isaila.

Meciul FC Astra - AS Trencin va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti, joi, 8 august, de la ora 19,00 si va fi LIVE TEXT pe Onlinesport.



Isaila: "O calificare in grupe ar insemna istorie pentru Astra"