Astra Giurgiu

Edi Iordanescu, rezervat inaintea meciului cu Zira

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Antrenorul Edi Iordanescu debuteaza, joi seara, intr-un meci oficial pe banca echipei Astra Giurgiu intr-un meci european cu azerii de la Zira.

Un meci pe care fosta campioana l-ar fi trecut la capitolul "si altele" cu garnitura care ingenunchea Lyon si West Ham in Europa.

Astra a trecut prin mari schimbari de efectiv in aceasta vara, iar potentialul echipei este cu totul altul.

De aceea, antrenorul Edi Iordanescu se arata mai degraba rezervat in ceea ce priveste sansele astralilor in dubla cu azerii.

”Mi-ar fi plăcut să pot spune că suntem favoriți, dar, din mai mutle motive, trebuie să fiu precaut cu o astfel de afirmație. Noi suntem la începutul unui proiect nou, de refacere a unei echipe, în alte limite din punct de vedere financiar și al mediei de vârstă", a spus Iordanescu in conferinta de presa dinaintea jocului de la Giurgiu.

"Aveam nevoie de mai mult timp pentru omogenizare, nu am avut toți jucătorii la pregătire de la început, încercăm să construim din mers. Vom lupta însă, vom da totul, pentru o reprezentare onorabilă a țării, pentru calificare, una foarte importantă pentru noi", a adaugat tehnicianul Astrei.



Edi Iordanescu, rezervat inaintea meciului cu Zira