Astra Giurgiu

Edi Iordanescu: “Puteam obtine mai mult”

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Edi Iordanescu, considera ca formatia putea obtine mai mult de un punct in meciul cu Steaua si nu se fereste sa critice arbitrajul.

“Seara putea fi si mai buna. Felicit baietii pentru atitudine si determinare. Ne-a iesit in mare parte ce am discutat. Cu putina sansa puteam sa scoatem mai mult. Vreau sa fac apel la cei care se pricep mai bine ca mine la arbitraj pentru ca nu este ok. Am schimbat 18 jucatori in aceasta vara, dar nu suntem o echipa mica”, a spus Iordanescu dupa meci.

“Le stiam punctele forte si punctele slabe. E o echipa cu foarta multa calitate, vorbim o echipa careia ii urez succes pentru ca va reprezenta Romania peste cateva zile. Imi doresc pentru Steaua si Viitorul sa produca un rezultat bun pentru fotbalul romanesc. Pe noi ne-a suprasolicitat aceasta perioada si ne luptam cu antrenamentele”, a adaugat Iordanescu.

Nemultumit de teren

“Gazonul este execrabil. Am intrat si pur si simplu am avut un soc pentru starea gazonului. Ne-am fi dorit sa fie un gazon de calitate, pentru ca eu antrenez un fotbal pozitiv si constructiv. 



Edi Iordanescu: “Puteam obtine mai mult”