Astra Giurgiu

Edi Iordanescu: “O victorie de moral”

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Antrenorul Edi Iordanescu este de parere ca succesul inregistrat de Astra Giurgiu, luni seara, pe teren propriu, cu ACS Poli Timisoara in etapa a 3-a din Liga 1 Betano este unul de moral in vederea returului cu Oleksandryia din Europa League.

“Este o victorie de moral de care aveam nevoie si pentru meciul cu Oleksandryia. Am reusit sa producem un joc bun, dar este meritul baietilor. Sunt si putin ingandurat pentru ca este al saselea joc  in 17 zile si nu e usor”, a spus Iordanescu dupa meci.

Tehnicianul Astrei a mai declarat ca pe langa reconstructia din mers a echipei, obiectivul sau este de a forta calificarea in playoff-ul Europa League.

“Ma bucur ca din sase jocuri suntem la al patrulea in care nu primim gol. Trebuie sa ramanem insa echilibrati, pentru ca mai avem multe de pus la punct”, mai crede tehnicianul giurgiuvenilor.

Astra o intalneste pe Oleksandryia joi seara in returul din Ucraina care porneste de la 0-0.

Astra Giurgiu a invins ACS Poli Timisoara, cu 3-0 (2-0), in ultima partida a etapei a 3-a din Liga 1 Betano. Polczak, Ionita si Balaure au marcat golurile giurgiuvenilor.

Astra ocupa locul cinci in clasamentul din Liga 1, cu sase puncte.



Edi Iordanescu: “O victorie de moral”