Astra Giurgiu

Dan Alexa a preluat-o pe Astra Giurgiu

Sursă foto: http://www.afcastragiurgiu.ro

Anuntat initial ca va continua la Dunarea Calarasi inapoi in Liga 2, Dan Alexa a fost eliberat din functie si va continua in Liga 1.

Dan Alexa a preluat-o oficial pe Astra Giurgiu, club care l-a dorit si in timpul sezonului 2018/2019.

"Dezamagirea a fost mare dupa retrogradarea, apoi a venit oferta de la Astra si sper sa nu dezamagesc. Cu siguranta este cea mai importanta echipa pe care o antrenez. Este o echipa de playoff, cu jucatori de calitate. Vor mai veni jucatori saptamana viitoare, dar sigur vor pleca si alti jucatori. Este o mare provocare pentru mine si imi doresc sa reusesc. Obiectivul este playoff-ul si tocmai de aceea trebuie sa aducem jucatori de calitate", a declarat Alexa.

Echipa din Giurgiu are probleme cu mai multi jucatori care si-au depus memorii, insa Alexa e optimist ca va inchega un lot competitiv in jurul lui Denis Alibec.

"Cestor, Mrzljak, Butean sunt jucatori care si-au depus memorii. Imi doresc sa ramana Butean. Astra i-a oferit un foarte mare sprijin si i-a dat valoare. Alibec ramane la Astra. E un jucator exceptional, de foarte mare calitate. Daca va fi o oferta foarte buna, cu siguranta i se va drumul. Va pleca doar in cazul unei oferte foarte bune", a mai spus Alexa.



Dan Alexa a preluat-o pe Astra Giurgiu