Astra Giurgiu

Coman ia in ras oferta Stelei pentru Teixeira

Dani Coman, presedintele echipei Astra Giurgiu, nu considera ca Steaua a facut pana acum vreo oferta serioasa pentru jucatorul Felipe Teixeira si asteapta formatia bucuresteana sa inainteze o propunere demna de luat in seama.

“Teixeira mai are contract cu noi pana la vara. Daca va veni vreo oferta concreta de la Steaua sau alta echipa ne asezam si discutam. Pana acum n-au fost oferte. Mult prea mici pentru valorea jucatorilor”, a spus Coman.

Acesta a negat existenta unui conflict intre antrenorul Marius Sumudica si conducerea clubului din Giurgiu.

“Nu este niciun razboi rece intre conducere si Sumudica. Baiatul lui Sumi este la echipa a doua si va merge in cantonament cu prima echipa. Credeti ca este vreun razboi?”, a declarat Coman.

La Astra Giurgiu sunt asteptati in continuare jucatori care sa intareasca lotul campioanei in perspectiva partii secunde a sezonului.

“Avem discutii cu mai multi jucatori din tara si din strainatate. Sper sa facem achizitiile care ne trebuiesc. Nu ne dorim cantitate, ci calitate”, a completat presedintele campioanei.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 14 16 33
2 FCSB 14 14 29
3 Craiova 14 11 29
4 Astra 14 8 24
5 Botosani 14 6 24
6 Dinamo 14 6 20
Coman ia in ras oferta Stelei pentru Teixeira