Astra Giurgiu

Calculele lui Marius Sumudica pentru castigarea campionatului

Chiar daca nu este inca sigur suta la suta de prezenta in playoff-ul actualului sezon, antrenorul Marius Sumudica isi face in continuare calcule pentru obtinerea celui de-al doilea titlu consecutiv cu Astra Giurgiu.

"Imi doresc sa intru in playoff si sa ne jucam cartea. Astra va prinde podiumul daca intram in playoff. Daca luam 12 puncte in urmatoarele patru etape ceea ce este foarte greu, ne batem la titlu. Daca nu, ne batem la podium. Ne jucam sansa si suntem in grafic. De ce nu, mergem pana la capat", a spus Sumudica la Dolce Sport.

"Pica rau meciul cu Viitorul, dar trebuie sa-l castigam. As fi ipocrit sa spun ca mi-a parut bine infrangerea lui Dinamo. Imi pare rau pentru Andone, pentru suporteri, Negoita care cheltuie bani, dar nu e treaba mea", a adaugat tehnicianul giurgiuvenilor.

Astra Giurgiu are o serie pozitiva remarcabila cu patru meciuri castigate la rand in Liga 1.

Ultima infrangere a campioanei dateaza din 1 decembrie, cand s-a inclinat pe teren propriu in fata celor de la CFR Cluj, scor 1-2.

Astra ocupa in prezent locul 7 in clasament, cu 32 de puncte, la egalitate cu Dinamo si in spatele formatiei din Gruia.Calculele lui Marius Sumudica pentru castigarea campionatului