Astra Giurgiu

Budescu se felicita ca n-a mers la Steaua

Mijlocasul Constantin Budescu se declara multumit de alegerea facuta, si anume ca in iarna nu a dat curs ofertei tentante de la Steaua preferand sa continue alaturi de Marius Sumudica la Astra Giurgiu.

“Am fost dorit foarte mult de Gigi Becali, insa nu am vorbit cu nimeni altcineva de acolo, doar cu dansul”, a declarat Budescu intr-o emisiune televizata la Digi Sport. 

“Am preferat să rămân la Astra, desi la Steaua erau de doua sau de trei ori mai multi bani. Riscam putin daca mergeam acolo”, a adaugat Budescu.

Astra Giurgiu s-a calificat in playoff cu o etapa inaintea finalului sezonului regulat dupa a saptea victorie consecutiva in campionat, un record pentru echipa campioana in istoria participarilor in Liga 1.

Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica au lamurit situatia lui Budescu anuland practic speculatiile ca acesta n-ar fi fost dorit la Steaua decat de patronul echipei.

"Am avut o discutie cu Budescu la mine acasa la trei saptamani dupa ce am semnat la Steaua. Inainte sa semneze el in China. I-am spus ca-mi doresc foarte mult sa ajunga la Steaua, patronul il dorea foarte mult", a spus Reghecampf intr-o conferinta de presa.

"A fost o singura problema ca el putea sa vina doar 3-4 luni in Romania fiind si accidentat”, a completat Mihai Stoica.



Budescu se felicita ca n-a mers la Steaua