Astra Giurgiu

Budescu prezent la reunirea echipei Astra Giurgiu

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Constantin Budescu trateaza in aceasta perioada cu Steaua, Karabukspor si Steaua Rosie Belgrad in ordinea ofertelor pe care le-a primit.

Cu toate acestea, mijlocasul care s-a remarcat in fotbalul mare la Astra a fost prezent, duminica, la reunirea lotului campioanei Romaniei.

Dani Coman, presedintele giurgiuvenilor, se arata optimist in privinta sanselor de ramanere a lui Budescu la Astra si spune ca i-a facut acestuia o oferta.

"I-am facut o oferta si a ramas sa se gandeasca si sa ne dea un raspuns in cateva zile. Sper sa fie afirmativ, pentru ca el este un jucator important pentru noi. A crescut la Astra si sunt convins ca si el isi doreste sa ramana", a declarat Budescu.

Budescu inca nu si-a rezolvat situatia contractuala cu chinezii de la Dalian Yifang, existand in continuare neintelegeri cu privire la conditiile rezilierii contractului. Budescu ar vrea sa primeasca cel putin un milion de euro.

Absenti

Geraldo Alves, Ricardo Alves, Felipe Teixeira si Takayuki Seto nu au fost prezenti la reunirea Astrei.

Primii doi sunt blocati pe aeroportul din Istanbul din cauza conditiilor meteo vitrege, in timp ce Teixeira a fost invoit de conducere pentru doua zile.

Seto a primit acordul de a reveni in tara pe 11 iunie.



Budescu prezent la reunirea echipei Astra Giurgiu