Astra Giurgiu

Budescu aproape de Astra. N-a cazut nici varianta Steaua

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Constantin Budescu a devenit liber de contract dupa despartirea de chinezi, dar nu s-a decis inca in privinta viitorului sau in fotbal.

Mijlocasul care a evoluat ultima oara la Astra Giurgiu se afla in cantonament alaturi de campioana Romaniei si spune ca sunt sanse mari sa continue alaturi de Marius Sumudica.

“Am avut o discutie cu cei din conducerea Astrei si probabil o sa ne intelegem. Deocamdata nu e nimic clar, a ramas ca mai vorbim. Imi doresc sa lucrez cu Sumi cat mai mult. Am jucat cel mai bine cu el ca antrenor”, a spus Budescu la Dolce Sport.

Varianta Steaua n-a cazut

“I-am explicat situatia si i-am spus ca va fi primul care va afla decizia pe care o voi lua. Am preferat sa nu ma grabesc. La Steaua e stabilitate financiara, la Astra au fost foarte multe probleme. Am vorbit si cu Alibec. Mi-a zis ca totul e OK, ca se pregateste”, a mai spus Budescu.

Constantin Budescu a renuntat la varianta unui transfer in strainatate si spune ca nu a ales Turcia, unde a fost dorit de Karabukspor, din cauza instabilitatii sociale din acea tara.

De asemenea, Budescu spune ca pista Steaua Rosie Belgrad a cazut din cauza problemelor cu banii ale sarbilor.



Budescu aproape de Astra. N-a cazut nici varianta Steaua