Astra Giurgiu

Bogdan Andone da din casa. Astra are din nou probleme cu banii

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Doar o etapa a rezistat Astra Giurgiu pe primul loc in Liga 1, iar antrenorul Bogdan Andone a dezvaluit dupa infrangerea cu CFR Cluj despre promisiuni neonorate din partea conducerii.

“Nu ne-am ridicat la nivelul jocului, la nivelul la care trebuia să jucăm în această seară, ţinând cont că am întâlnit echipa campioană şi echipa calificată în primăvara europeană.

“Nu vreau să intru în detalii, au fost nişte promisiuni pentru săptămâna trecută, băieţii au avut o reacţie neutră, aşa, nu au fost pregătiţi mental, au tot discutat despre promisiunile care au fost făcute, ne-am antrenat, nu ne-am antrenat, a fost o stare, aşa, de delăsare puţin. Nu am fost concentraţi sută la sută şi acest lucru s-a văzut în tot ce s-a întâmplat pe parcursul jocului”, a spus Bogdan Andone.

Tehnicianul Astrei a mai subliniat si ca nervozitatea jucatorilor sai s-a vazut si la numarul de cartonase primite.

“Să iei şase sau şapte cartonaşe galbene şi cartonaş roşu într-un meci fără intensitate, care nu a avut contacte, nu a fost un meci de luptă. Echipa gazdă nu a primit niciun cartonaş galben până în minutul 90 şi noi am primit şapte şi un roşu. Asta este pe un fond de nervozitate, de nemulţumire”, mai crede Andone.

Astra Giurgiu a coborat pe doi in clasamentul din Liga 1, la un punct in spatele celor de la CFR Cluj.



Bogdan Andone da din casa. Astra are din nou probleme cu banii