Astra Giurgiu

Astra ramane in cursa pentru playoff dupa un concurs de ratari cu ASA

Sursă foto: lpf.ro

Campiona Astra Giurgiu s-a impus, cu 1-0 (1-0), pe teren propriu in fata celor de la ASA Tg.Mures, vineri seara, intr-un meci din etapa a 22-a din Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Japonezul Takayuki Seto a marcat singurul gol al meciului, in minutul 28, cu un sut din interiorul careului la o excelenta lansare din partea lui Budescu.

Deschiderea scorului s-a produs pe un fond accentuat de dominare din partea gazdelor, Teixeira, Lovin si Ionita ratand trei mari ocazii de gol pana in acel moment.

Mai intai, in minutul 16, Niculae l-a gasit pe Teixeira cu o minge in careu si acesta a fost blocat de portarul Pap, de departe cel mai bun jucator de la ASA in acest meci.

Cinci minute mai tarziu Lovin rateaza singur cu portarul din interiorul careului la o pasa a lui Niculae pe contraatac.

In minutul 23 a venit randul lui Ionita sa iroseasca o buna sansa de gol dupa o incursiune personala in careu.

Acelasi Ionita, scapat singur cu portarul Pap in minutul 42, a fost blocat in incercarea sa de a-l loba pe goalkeeper-ul advers.

Cei de la ASA n-au avut forta sa conteste rezultatul si marile ocazii ale partii secunde au fost ratate tot de Astra cu Bus si Budescu in prim plan.

Intrat in partea secunda, cand practic si-a facut debutul la Astra, Bus a ratat in doua randuri primul sau gol oficial la echipa din Giurgiu. Mai intai, in minutul 79, nu a prins spatiul portii cu stangul, pentru ca la faza din minutul 82 sa fie blocat de portarul Pap.

Budescu a ratat si el doua mari ocazii pe final de meci, una foarte mare din doar cativa metri de poarta.



Astra ramane in cursa pentru playoff dupa un concurs de ratari cu ASA