Astra Giurgiu

Astra castiga ultimul amical din Cipru. Sumudica, multumit

Campioana Astra Giurgiu a obtinut victoria la limita, scor 1-0, in amicalul cu rusii de la Ural Ekaterinburg in ultimul meci amical sustinut in cadrul cantonamentului din Insula Afroditei.

Alexandru Stan a marcat unicul gol al meciului din pasa lui Daniel Niculae.

Astra mai invinsese pe Ural, cu 4-2, in primul meci al cantonamentului cipriot.

Echipa de start a giurgiuvenilor a fost: Lung – Geraldo, Săpunaru, Fabricio – Stan, Seto, Teixeira, J. Morais – Ioniţă, D. Niculae, Budescu.

După pauză au mai intrat: Belu, Nicoară, Lovin, Florea, Oros, Balaure, Boubacar.

Sumudica, multumit

"Am încheiat cu bine acest stagiu, unul reuşit, consider eu, iar până la meciul cu Târgu Mureş, primul oficial, de vinerea viitoare, vom mai pune la punct anumite lucruri. Au intervenit şi câteva probleme medicale, Dandea şi Vali Gheorghe au plecat deja în ţară, Buş şi Boudjemaa au fost menajaţi la acest joc, din cauza unor probleme musculare, dar eu cred că vom ajunge bine la meciurile oficiale, luna februarie fiind una de foc pentru noi, cu 4-5 jocuri decisive în campionat, ca să prindem play-off-ul, plus să obţinem maxim, din dubla cu Genk”, a declarat Sumudica pentru site-ul oficial al giurgiuvenilor.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 15 15 33
2 FCSB 15 21 32
3 Craiova 15 12 32
4 Botosani 15 6 25
5 Astra 15 7 24
6 Viitorul 15 4 23
Astra castiga ultimul amical din Cipru. Sumudica, multumit