Astra Giurgiu

Astra castiga primul amical din Cipru. A marcat si inlocuitorul lui Alibec

Sursă foto: Astra Giurgiu

Campioana Astra Giurgiu a sustinut, luni, primul amical in cadrul cantonamentului din Cipru contra echipei de liga secunda Pafos.

Echipa pregatita de Marius Sumudica s-a impus, cu 7-0, dupa ce la pauza tabela arata doar un 2-0, anunta site-ul oficial al giurgiuvenilor.

Sergiu Buş, jucatorul transferat sa-l faca uitat pe Denis Alibec, a fost primul marcator al partidei, în minutul 9. Până la pauză, Ricardo Alves a majorat avantajul campioanei Romaniei cu un gol chiar in minutul 45.

La reluare, când Şumudică a rulat o cu totul alta formula de echipa, Daniel Florea a reuşit un hattrick, în minutele 47, 53 şi 90, lista marcatorilor fiind completată chiar de fiul antrenorului Astrei, Marius Ştefan, care a înscris în min. 55.

Dandea a marcat şi el la revenirea pe gazon după o absenţă de 5 luni, cauzată de o operaţie la ligamentele genunchiului. 

Astra a început partida din Cipru în formula: Gavrilaş – Geraldo, Piţian, Ricardo – Butean, Boubacar, Boboc, Nicoară – Boudjemaa, Buş, Balaure. În repriza secundă au intrat Boşneag – Dandea, Oros, Fabricio, Belu, Ioniţă, Moise, V. Gheorghe, Stan, Şumudică jr.,  Florea.



Astra castiga primul amical din Cipru. A marcat si inlocuitorul lui Alibec