Astra Giurgiu

Alibec, intrare prin alunecare in directia celor de la FCSB

Revenirea lui Denis Alibec la Astra Giurgiu nu l-a ajutat pe acesta sa depaseasca eclipsa de forma pe care o traverseaza de mai multe luni.

Cu toate acestea, Alibec nu uita experienta traita la FCSB, echipa alaturi de care a ratat doua titluri la rand in Liga 1 Betano.

“Campionatul l-am pierdut din cauza lor, nu din cauza mea, ca nu joci singur pe teren. Pacat ca nu am luat campionatul la meciul cu Viitorul”, a declarat Alibec.

Acesta refuza sa discute despre relatia pe care a avut-o cu antrenorul Nicolae Dica, dar lasa loc de interpretare prin paralela pe care o face cu Laurentiu Reghecampf.

“A trecut, acum sunt la Astra. Nu stau sa vorbesc de Dica si de Steaua. Primele sase luni au fost foarte bune. Cu domnul Reghecampf am jucat bine, am fost si capitan”, a adaugat Alibec.

Atacantul transferat de FCSB la Astra dupa prima etapa a acestui sezon competitional inca asteapta cel dintai gol de la revenirea la echipa giurgiuveana.

Alibec are un nou antrenor la Astra in persoana lui Gheorghe Multescu si si spera sa marcheze in poarta lui Dinamo in meciul de vineri seara.

“E prima oara cand lucrez cu domnul Multescu si sper sa facem o treaba buna. Mi-am revenit cat de cat si sper sa facem un rezultat bun cu Dinamo. Sper sa marchez si sa-mi revin”, a punctat atacantul Astrei.Alibec, intrare prin alunecare in directia celor de la FCSB