Liga 1

Astra Giurgiu - Dunarea Calarasi, 1-1, intr-un meci cu 11 galbene si doua rosii

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu

Echipele Astra Giurgiu si Dunarea Calarasi au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), sambata dupa-amiaza, intr-un meci din etapa a 5-a in Liga 1 Betano.

Un rezultat stabilit inca din prima repriza dupa golurile marcate de Rosu pentru gazde din lovitura de la 11 metri, respectiv Pana pentru oaspeti la primul meci al acestuia in tricoul nou-promovatei din Calarasi.

Asa am trait Astra Giurgiu - Dunarea Calarasi 1-1

Astra a dominat inceputul meciului si in minutul 17 Rosu transforma un penalty obtinut de albanezul Llullaku.

Acesta a ratat nu mai putin de trei ocazii de gol in primul mitan, cea mai clara dintre acestea in mintuul 15 cand a sutat din afara careului si l-a obligat pe Straton la o interventie salvatoare.

Doar cinci minute s-au bucurat giurgiuvenii de avantaj pe tabela, Dunarea Calarasi egaland prin Pana cu capul dintr-o centrare oferita de Gligorov din flancul drept.

In partea secunda ocaziile au fost putine, insa cele doua echipe au compensat la capitolul faulturi. Centralul Busi a acordat nu mai putin de 11 cartonase galbene si doua rosii, ambele pentru Astra.

Alibec a fost primul eliminat, in minutul 74, dupa doua galbene incasate intr-un interval de zece minute. A fost urmat la un minut distanta de Bahamboula, care a primit rosu direct pentru o intrare cu talpa in pieptul lui Ispas.

Dunarea Calarasi n-a profitat de dubla superioritate numerica si Dan Alexa s-a multumit sa joace la conservarea rezultatului pe filosofia ca un punct obtinut e mai bun decat nimic.

Caseta tehnica

Astra: Lazar - Belu, Bejan (Cestor '51), Crişan, Radunovic - Mrzljak - Begue (Balaure '76), Roşu, Moise (Bahamboula '46), Llullaku - Alibec. Antrenor Marius Măldărăşanu;

Dunărea: Straton - Gligorov, Balaur, Dobrosavlevici (Monroy '61), Ispas - Puşcaş, Simion, Pană (Keyta '67) - V. Munteanu (Honciu '62), Ndiaye, Kanda. Antrenor Dan Alexa.

Cartonaşe galbene: Begue '30, Roşu '65, Alibec '66 şi '73, Crişan '67/ Ispas '15, Pană '36, Simion '49 Gligorov '52, Puşcaş '64;

Cartonaşe roşii: Alibec '74, Bahamboula '75.

Cătălin Buşi a arbitrat meciul la centru.



Astra Giurgiu - Dunarea Calarasi, 1-1, intr-un meci cu 11 galbene si doua rosii