Liga 1

Astra da lovitura pe final la Ovidiu cu Viitorul

Sursă foto: twitter.com/viitorulfc

Trei puncte de aur obtinute de Astra Giurgiu, joi seara, pe terenul vecinei de clasament Viitorul Constanta, echipa pe care giurgiuvenii au invins-o cu 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Valentin Gheorghe in minutul 77.

Astra castiga impotriva cursului jocului, Viitorul fiind echipa care a dominat autoritar prima repriza si mare parte din a doua repriza.

Cea mai mare ocazie a meciului a apartinut gazdelor de la Viitorul in prima repriza la lovitura de cap a lui Ghita blocata in extremis de portarul advers Lazar.

Anterior Viitorul amenintase fara succes poarta Astrei la suturile lui Houri si Calcan.

In minutul 77 Astra a marcat golul victoriei prin Valentin Gheorghe, jucator lasat singur cu portarul de pasa lui Alibec.

Faza de contraatac pornita de la un balon pierdut de Viitorul pe atacul pozitional in jumatatea adversa.

Venit in sprijinul apararii Ciobanu a ratat deposedarea prin alunecare la Gheorghe inainte ca acesta sa trimita decisiv in poarta.

Un succes prin care Astra acumuleaza 37 de puncte si consolideaza locul secund la un punct de liderul CFR Cluj.

Caseta tehnica

Viitorul: Căbuz – Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Ciobanu, Mladen (Artean ’46), Houri – C. Matei (Eric ‘79) – Rivaldinho (Munteanu ’75), Calcan. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Astra Giurgiu: Lazar – Graovac, Tamaş, Dima – Bruno, Simion, Răduţ, Radunovic – Budescu (Biceanu ’68), D. Alibec (Begue ’86), Fl. Matei (V. Gheorghe ’57). Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Mladen ’43, Ţîru ’53 / Dima ’14, Răduţ ‘60.

Arbitru: Cătălin Popa.



Astra da lovitura pe final la Ovidiu cu Viitorul