Liga 1

Astra da lovitura in Banie si trage semnalul de alarma pentru playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

In ultimul meci al sezonului regular din Liga 1 Betano, Astra Giurgiu a revenit de la 0-1 si s-a impus in deplasare contra Craiovei, cu 2-1.

Un meci care va fi reeditat in aceasta saptamana cand, conform programului anuntat de LPF pentru prima etapa din playoff, Craiova si Astra se vor reintalni in Banie.

Contrar cursului jocului Craiova a deschis scorul prin Koljic in minutul 49, dupa ce Cristea ratase singur cu portarul Lazar. Mingea a ajuns cu sansa la atacantul bosniac si acesta a indeplinit o simpla formalitate ajungand la cota 12 reusite in acest sezon.

Asa am trait Craiova - Astra 1-2. Ultimul meci din sezonul regular

Astra a restabilit egalitatea in minutul 76 prin Llullaku, jucator care a punctat cu un voleu din interiorul careului.

Cu doua minute inaintea finalului Astra a trecut la conducere in urma unui autogol semnat de Donkor, fundas al Craiovei intrat la pauza in locul lui Kelic, accidentat.

Astra intra in playoff de pe locul patru, la sase puncte de liderul CFR Cluj, dar moralul giurgiuvenilor este unul la cote inalte dupa al zecelea meci fara infrangere.

Craiova este intr-o vizibila scadere de forma dupa a doua infrangere la rand.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic (Donkor '46), Ferreira, Briceag - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Cristea (Mihăilă '66), Rocha (Drăghici '82)- Koljic. Antrenor: Devis Mangia;

Astra Giurgiu: Lazar - Belu (Roşu '86), Bejan, Cestor, Radunovic - Butean, Pires, Mrzljak, Begue (Gheorghe '64)- Hambo (Zoua '54), Llullaku. Antrenor: Costel Enache;

Cartonaşe galbene: Belu '86, Radunovic '90+1, Cestor '90+2, Bejan ''90+4;

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin din Pitesti.



Astra da lovitura in Banie si trage semnalul de alarma pentru playoff