Liga 1

Astra, cu un picior in finala Cupei Romaniei dupa 3-1 cu CFR la Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

La cateva zile dupa ce pierdea la limita in campionat, Astra Giurgiu si-a luat revansa in fata celor de la CFR Cluj si s-a impus, cu 3-1, in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei.

Valentin Gheorghe a deschis scorul in minutul 4 cu un sut din interiorul careului. O faza care a surprins total nepregatita apararea gazdelor. 

CFR Cluj avea sa restabileasca egalitatea dupa 11 minute prin Cristi Bud, jucator care l-a invins pe Miguel Santos cu o lovitura de cap din sase metri. Un gol pe care rezerva lui Lazar si l-ar putea trece in CV la capitolul nereusite. 

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu 1-3 in semifinalele Cupei Romaniei

Cu zece minute inaintea pauzei Astra Giurgiu a modificat din nou tabela. Risto Radunovic a urcat pe flancul stang si a intors perfect mingea in careu pentru aparitia lui Julien Begue. Acesta a punctat cu un sut plasat in dreapta lui Jesus Hernandez. 

Victoria celor de la Astra Giurgiu s-a conturat la sase minute dupa pauza prin reusita lui Butean. Acesta a fost omul potrivit la locul potrivit dupa lovitura libera executata de Alibec in bara. 

Pana la finalul partidei cei de la CFR Cluj au ratat in doua randuri revenirea in meci. Mai intai Bud si Moutinho au trecut pe langa gol in minutul 65 la o centrare in fata portii, pentru ca in minutul 71 acelasi Moutinho sa trimita in bara.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Fernandez - Peteleu, Lang, A. Mureşan, Camora - Hoban, Males (Omrani ’61) – Ioniţă (Deac ’60), Moutinho (Păun ’79), Costache – Bud. Antrenor: Dan Petrescu;

Astra Giurgiu: Silva - Butean, Cestor, Crişan, Radunovic – Begue (Balaure ’60), Mrzljak, Pires, Gheorghe (Roşu ’83) - Alibec, Zoua (Llullaku ’57). Antrenor: Costel Enache;

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete.



Astra, cu un picior in finala Cupei Romaniei dupa 3-1 cu CFR la Cluj