Liga 1

Astra castiga in zece oameni cu Botosani si urca pe patru in clasament

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Victorie nesperata obtinuta de Astra Giurgiu, scor 2-1, in fata echipei FC Botosani, vineri seara, intr-un meci din etapa a 22-a a Ligii 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

Meciul a inceput abrupt cu un gol marcat de Alexandru Ionita in minutul 10 dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Claudiu Belu-Iordache.

Cu un sfert de ora inaintea pauzei camerunezul Abang a fost eliminat pentru o intrare rudimentara de evul mediu timpuriu al fotbalului asupra lui Burca.

Profitand de omul in plus pe teren cei de la Botosani au egalat de asemenea dintr-o lovitura de la 11 metri pe care Mihai Roman a obtinut-o si tot el a executat-o.

Cu patru minute inaintea finalului Astra a marcat golul victoriei prin Belu-Iordache, jucator ramas singur cu poarta goala la o faza de contraatac.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Polczak, Bejan, Radunovic - Dandea, Mrzljak (Le Tallec '72) - Ioniţă (V. Gheorghe '82), Seto, Balaure (Butean '59) - Abang. Antrenor: Edward Iordănescu.

FC Botoşani: Cobrea - Unguruşan, Burcă, Miron, Muşat - Bordeianu (Moruţan '53), Oaidă (Serediuc '71) - Roman, Rodriguez, Buş (Chitoşcă '51) - Chiaccheri. Antrenor: Costel Enache.

Cartonaşe galbene: Radunovic '19, Balaure '28, Dandea '86, Bejan '90+3 / Rodriguez '39, Ciaccheri '71, Chitoşcă '85.

Cartonaş roşu: Abang '30.

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



Astra castiga in zece oameni cu Botosani si urca pe patru in clasament