Liga 1

Asteptarile Simonei Halep de la derby-ul Steaua-Dinamo

Simona Halep a fost invitata de clubul Steaua sa dea lovitura de incepere la derby-ul de sambata cu Dinamo si cea mai buna jucatoare de tenis din Romania spune ca vrea sa se bucure de momentul de a fi prezenta pe gazon.

"Nu s-a mai intamplat si maine va fi prima oara in viata mea cand fac asa ceva, sper sa fie bine si sa nu se intample nimic neplacut", a declarat Halep pentru Digi Sport.

Numarul 7 mondial in tenisul feminin actual, Halep a precizat ca nu se pricepe la fotbal dar ca tine cu Steaua. Cu toate acestea, Halep a urat succes ambelor combatante de sambata si vrea sa vada un spectacol frumos.

"Este un meci ce tine de Romania si le urez succes tuturor. Steaua este mai speciala pentru mine, pentru ca parintii mei au tinut cu Steaua, sunt aromani multi pe acolo si de aceea tin cu Steaua", a adaugat Halep.

Simona Halep a mai spus ca nu va putea ramane pana la final la stadion pentru ca are un avion de prins spre Statele Unite, unde in martie va juca la puternicele turnee de la Indian Wells si Miami.

[news-105085]


Asteptarile Simonei Halep de la derby-ul Steaua-Dinamo