Liga 1

Astăzi se află campioana din Liga 1: Lovitură de teatru pentru Steaua?

Sursă foto: LPF.ro

Trei echipe se luptă astăzi pentru titlul din Liga 1. Steaua, Dinamo și Viitorul au toate nevoie de victorie, în cadrul unei lupte strânse, în trei, pentru campionatul 2016/2017.

Meciurile de astăzi se joacă în paralel de la ora 20:00 și sunt următoarele:
FCSB - CSU Craiova
FC Viitorul Constanta - CFR Cluj
Dinamo Bucuresti - FC Astra Giurgiu

Pariuri live pe ultima etapă de playoff din Liga 1 (13.05.2016, ora 20:00)

Viitorul este campioană dacă învinge astăzi, dar Steaua poate spera la titlu dacă învinge iar echipa lui Hagi obține cel mult un egal. Dinamo are și ea șansele ei, dar doar în cazul unei victorii și în funcție de rezultatele rivalilor de la Steaua și Viitorul.

Betano.com se ridică la înălțimea finalului de sezon și oferă un pariu special cu cote mărite: FCSB , FC Viitorul Constanta și Dinamo Bucuresti - toate să câștige, cota fiind de peste 2,70. Fiecare meci are aproape 200 de tipuri de pariuri disponibile!

Tensiunea va fi maximă, mai ales că toate partidele se joacă astăzi de la ora 20:00, în paralel.

Conform informațiilor de dinainte de startul partidelor, Viitorul pare a avea o misiune ușoară. Adversarii de astăzi de la CFR Cluj s-au antrenat parțial în această săptămână, aproximativ jumătate din lot venind la ședințele de pregătire. În plus, mulți jucători de la Cluj sunt la final de contract și deja se gândesc la plecare sau vacanță.

Un amănunt cheie ar putea-o face pe Steaua campioană

În ceea ce privește ultimul meci al Stelei, acesta nu va fi lipsit de emoții. Patronul echipei, George Becali, a ieșit la rampă vineri seară, cu o zi înainte de ultima etapă, și a făcut un anunț surpriză. Conform avocaților FCSB, Steaua ar putea deveni campioană în cazul unei egalități de puncte cu Viitorul, deoarece regulamentul Ligii Profesioniste de Fotbal nu ar menționa criteriul de departajare doar pentru meciurile directe din playoff.

În acest caz ar conta meciurile directe din tot sezonul (sezon regulat + playoff). Dacă s-ar luat toate în considerare, Steaua ar fi superioară cu două victorii, un egal și o înfrângere. În playoff, Steaua este inferioară Viitorului, cu o înfrângere și un egal.

Finalul sezonului nu va fi unul tensionat doar pe teren, în mod cert vor continua polemicile și după fluierul final, dacă atât Steaua cât și Viitorul vor învinge astăzi.Astăzi se află campioana din Liga 1: Lovitură de teatru pentru Steaua?