Liga 1

ASA Tg.Mures salveaza pe final remiza cu CSMS Iasi. Boloni prezent la meci

Intr-un duel aprig pentru pozitia a 6-a, ultima care asigura prezenta in playoff, ASA Tg.Mures si CSMS Iasi au terminat la egalitate, scor 1-1.

Oaspetii arenei Trans-Sil au deschis scorul in prima repriza prin Golubovic, insa cu trei minute inaintea finalului gazdele au restabilit egalitatea prin sutul fundasului Balaur din afara careului.

In urma acestui rezultat se mentine diferenta de trei puncte intre ASA Tg.Mures (locul 6) si CSMS Iasi, vecina de clasament si aspiranta la pozitia de playoff.

De aceasta remiza ar putea profita CSU Craiova, formatie care, in eventualitatea unui succes duminica pe teren propriu cu FC Voluntari, s-ar apropia la doua puncte de ASA Tg.Mures si ar depasi CSMS Iasi in clasament trecand pe locul sapte.

Finalul primei reprize a adus cate o ocazie de gol la fiecare dintre cele doua porti. Mai intai sutul lui Muresan din minutul 37 a fost respins in corner de Cretu, pentru ca dupa doar doua minute oaspetii sa rateze o ocazie si mai mare la urcare in ofensiva a lui Bole. Acesta a reluat in plasa laterala mingea pasata cu exteriorul de Piccione.

Chiar in secventele de final ale primei reprize cei de la CSMS Iasi au dat lovitura prin atacantul de careu Golubovic, acesta valorificand cu o excelenta lovitura de cap centrarea din dreapta venita de la Bole.

In partea secunda Muresan pentru gazde si Onduku pentru oaspeti au ratat ocazii de gol, insa cei care au modificat tabela au fost pana la urma cei de la ASA.

Balaur a prins un sut din afara careului de 16 metri care l-a lasat fara reactie pe Grahovac si astfel ASA Tg.Mures salveaza remiza in extremis si eventual scaunul lui Cristiano Bergodi.

Acesta a reactionat virulent la adresa suporterilor de la tribuna intai dupa golul lui Balaur, aratand ca traieste acest final sub mare presiune la ASA.

Mai mult decat atat, Ladislau Boloni a urmarit meciul de la tribuna oficiala fiind liber de contract dupa despartirea de Al Ittihad.



ASA Tg.Mures salveaza pe final remiza cu CSMS Iasi. Boloni prezent la meci