Liga 1

ASA Tg.Mures rezista in zece oameni cu Pandurii

Sursă foto: facebook.com/asatargumuresoficial

Etapa a 4-a din playout a debutat, marti seara, cu meciul dintre ASA Tg.Mures si Pandurii Tg.Jiu, o partida incheiata la egalitate, scor 0-0, si in urma careia muresenii raman pe ultimul loc in clasament.

Aceasta desi Pandurii au evoluat mai bine de o repriza in superioritate numerica, dupa ce Florent Andre a primit rosu direct in finalul primei reprize pentru o intrare dura asupra lui Surugiu.

Pana la acest moment gazdele de la ASA Tg.Mures ratasera doua mari ocazii de a deschide scorul.

Mai intai la sutul lui Gorobsov care a intalnit bara in minutul 10 si, mai apoi, la reluarea lui Dica pe langa poarta dintr-o pozitie favorabila in centrul careului.

Pandurii nu au reusit sa profite de situatia de superioritate numerica si pana la urma s-a multumit cu un punct prin care ramane deocamdata in afara locurilor retrogradabile.

Gorjenii raman fara infrangere in playout, unde au o victorie si nu mai putin de trei remize in cele patru etape disputate pana acum.

Caseta tehnica

ASA Târgu Mureş: Pap - Velayos, Rougalas, M. Constantin, Nicoliţă - G. Mureşan, Gorobsov (Petra '76)- Andre, E. Dică (Torniay '62), Rus - Bâtfoi (Ciolacu '46). Antrenor: Ionuţ Chirilă

Pandurii Târgu Jiu: Popescu - Samson, Ene, Fl. Ilie, Buşu - Stana (Mărgărit '63), Cioinac, Surugiu (Hlistei '80), Firţulescu - Negruţ, Hamed (Păcurar '38). Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaş galben: Ene '72

Cartonaş roşu: Andre '43

Arbitri: Robert George Dumitru - Bogdan Gheorghe, Alexandru Vodă - Marian Barbu



ASA Tg.Mures rezista in zece oameni cu Pandurii