ASA Târgu Mureș

Vasile Miriuta, resemnat: "A fost o palarie cam mare pentru noi"

Vasile Miriuta, antrenorul echipei ASA Tg.Mures, a declarat dupa infrangerea aspra cu AS St.Etienne ca pentru formatia sa intalnirea cu francezii a fost "o palarie cam mare".

"A fost o palarie cam mare pentru noi Saint-Etienne, astazi, am intalnit o echipa buna, chiar foarte buna, care ne-a pus destule probleme", a spus Miriuta la conferinta de presa.

"Din pacate nu ne-am ridicat la nivelul lor. Trebuia sa alergam mai mult, trebuia sa ne batem mai mult, pentru ca atunci cand intalnesti o echipa mai buna decat tine trebuie sa compensezi in acest fel", a completat antrenorul ardelenilor.

Miriuta i-a luat apararea portarului Stancioiu, cel care a incasat trei goluri de generic din partea francezilor, spunand ca acesta nu a avut ce sa faca la acele executii.

"Toate trei suturile de la 25, 30 de metri au fost imparabile, Stancioiu nu a avut ce sa faca. Noi am avut acea ocazie prin Mircea Axente, inca odata nu am marcat. La un meci cu Saint-Etienne, ai trei ocazii, trebuie sa dai doua goluri. Trebuie sa marchezi, altfel nu ai nicio sansa", a mai spus Vasile Miriuta.

ASA Tg.Mures a pierdut mansa tur cu Saint-Etienne pe teren propriu, cu 3-0, si va merge in returul din Franta doar pentru a limita proportiile scorului general. 

[news-115035]



Vasile Miriuta, resemnat: "A fost o palarie cam mare pentru noi"