ASA Târgu Mureș

Daniel Stanciu s-a despartit de ASA Tg.Mures

Daniel Stanciu nu mai este directorul sportiv al clubului ASA Tîrgu-Mureș, în urma rezilierii de comun acord a contractului, anunta site-ul oficial al ardelenilor.

Stanciu a plecat de la ASA Tg.Mures, nu inainte insa de a oferi cateva explicatii pe care le redam mai jos.

"Am revenit la ASA Tîrgu-Mureș intr-un moment dificil, chiar la intrarea echipei in insolventa. Am incercat sa facem tot posibilul pentru a redresa situatia echipei si a clubului, aflate intr-o situatie deosebit de grea. Din pacate, lipsa finantarii fac lucrurile din ce in ce mai grele. Consider ca este momentul unui nou inceput, o alta strategie", a declarat Stanciu.

"Consider ca echipa pe care o va pregati Ilie Stan va face tot posibilul sa salveze ASA-ul. Alaturi de colegi, staff-urile tehnice si jucatorii cu care am colaborat, cred ca am reusit sa scoatem maximum din ce se putea in actualele conditii", a adaugat fostul presedinte de la ASA.

ASA Tg.Mures ocupa penultimul loc in clasament si la final de 2016 in locul lui Dan Alexa, plecat la Concordia Chiajna, a fost instalat Ilie Stan pe banca tehnica.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 14 16 33
2 FCSB 14 14 29
3 Craiova 14 11 29
4 Astra 14 8 24
5 Botosani 14 6 24
6 Dinamo 14 6 20
Daniel Stanciu s-a despartit de ASA Tg.Mures