ASA Târgu Mureș

Conturile clubului ASA Tg.Mures raman definitiv blocate

Echipa inceputului de sezon in Romania, ASA Tg.Mures, primeste o noua lovitura dificil de gesionat.

Masura temporara de blocare a conturilor clubului, si care a determinat plecarea mai multor jucatori inclusiv a antrenorului Dan Petrescu, a devenit una defintiva.

Curtea de Apel Targu Mures a respins, luni, contestatia depusa de oficialii clubului ASA fata de masura DNA de punere a sechestrului pe conturile vicecampioanei Romaniei.

Raspunsul celor de la ASA

"In pofida rezultatelor bune obtinute pe teren, in competitia sportiva, clubul ASA Tirgu Mures se vede pus in situatia dificila de a informa opinia publica despre faptul ca recursul inaintat de asociatie pentru deblocarea conturilor a fost respins. Conducerea clubului ASA Tirgu Mures nu comenteaza in nici un fel decizia instantei, dar ii asigura deopotriva pe suporteri si sportivi ca va face toate demersurile pentru achitarea salariilor si mentinerea echipei in Liga I", se arata intr-un comunicat din partea clubului muresean.

ASA Tg.Mures a castigat Supercupa Romaniei dupa 1-0 cu Steaua, iar in campionat este pe primul loc doua primele doua etape, cu patru puncte.



Conturile clubului ASA Tg.Mures raman definitiv blocate