ASA Târgu Mureș

Adrian Mutu, despartire cu scandal de ASA Tg.Mures

Adrian Mutu a decis sa plece de la ASA Tg.Mures cu doua etape inaintea finalului de sezon dupa un conflict cu conducerea clubului.

Totul a pornit de la o disputa pe care fostul international a avut-o cu directorul sportiv Daniel Stanciu, acesta din urma anuntandu-l pe Mutu ca nu mai are voie sa conduca antrenamentele fiind doar jucator, anunta Dolce Sport.

Mutu l-a contrat pe acesta si schimbul de replici al celor doi a ajuns la urechile primarului Claudiu Maior care, spun sursele, ar fi tinut partea lui Daniel Stanciu.

Chemat la discutii de edilul orasului Targu Mures, Mutu a decis sa rupa contractul cu ASA Tg.Mures si sa plece imediat de la echipa.

Cu toate acestea, Daniel Stanciu sustine ca acestea sunt doar zvonuri si ca Mutu va fi prezent luni la Constanta.

Mutu a semnat cu ASA in iarna cu speranta ca il va impresiona pe selectionerul Anghel Iordanescu si va prinde lotul pentru EURO 2016, insa repetatele accidentari si forma fizica slaba l-au impiedicat sa duca la final vreun meci.

Niciun gol nu a marcat Mutu in tricoul celor de la ASA, echipa la care s-a impus mai mult ca antrenoru din umbra. Situatie care nu a mai fost tolerata de conducerea clubului si astfel a aparut disputa care in cele din urma a condus la ruptura.



Adrian Mutu, despartire cu scandal de ASA Tg.Mures