Liga 1

Argaseala: "FC Vaslui - Steaua a fost un meci tacticizat"

Presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat, luni, ca intalnirea FC Vaslui - Steaua, scor 0-1, a fost "un meci tacticizat", incercand in acest fel sa dezminta acuzele de blat ale finantatorului gruparii moldovene, Adrian Porumboiu, la adresa propriilor jucatori.

"Nu ma intereseaza. Este rau ca un conducator vorbeste despre clubul lui in felul asta. Nu cred ca este normal si nu cred ca face bine fotbalului. Nu ne-a umbrit victoria, pentru ca cine a vazut meciul si-au dat seama ca jocul a fost extraordinar de curat si a fost foarte mult tacticizat. Nu cred ca exista vreun motiv. Acuzatii de genul acesta fara acoperire ar trebui judecate in alta parte, nu sa ni le insusim noi. Cred ca la Vaslui sunt alte probleme care trebuiau rezolvate. Steaua a jucat bine, Vasluiul nu a avut niciun fel de ocazie. A fost un meci tacticizat. Ce e mai frumos, sa faci ca Timisoara sa pierzi cu 3-0 sau sa faci ca Steaua sa te aperi foarte bine si sa bati cu 1-0?", a spus Argaseala la finalul licitatiei pentru drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I, care a avut loc, luni, la sediul LPF.

Oficialul stelist a mentionat ca nu este suparat de faptul ca Dinamo a pierdut cu 1-2 partida cu CFR Cluj. "Eu sa-l cert pe domnul Badea? De ce sa-l cert? Nu. Pai prin infrangerea lui Dinamo locul doi pentru Steaua e mult mai sigur. Avem trei puncte pe opt meciuri", a adaugat Argaseala.

Presedintele Consiliului Executiv al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca oficialii si jucatorii echipei din Soseaua Stefan cel Mare trebuie sa accepte si "statutul de invinsi". "Nici nu cred ca era nevoie sa-mi revin dupa meciul de aseara. Suntem intr-o competitie si trebuie sa acceptam statutul de invinsi si trebuie sa-l gestionam mai bine pe cel de invingatori", a spus oficialul dinamovist.

Badea s-a aratat insa nemultumit de faptul ca echipa a avut o evolutie "extrem de oscilanta si de multe ori in acelasi meci" in acest an competitional. Intrebat daca antrenorul Mircea Rednic este o solutie pentru Dinamo, el a raspuns: "Intrebati-l pe domnul Rednic!".

Nicolae Badea a precizat ca doar Mircea Lucescu poate decide daca va antrena Dinamo sau Rapid. "Mircea Lucescu la Rapid? Deocamdata sigur nu va merge pentru ca mai au o etapa fara spectatori... A, nu la meci la Rapid, pe banca? Pai ei si-au anuntat tehnicianul. Oricum, trebuie sa vrea si Mircea Lucescu. Sa nu cadem in planul speculatiilor ce alege Mircea Lucescu. Sa-l lasam pe el sa decida. Nu vad de ce am crea o competitie. Aici optiunea este exclusiva a tehnicianului", a precizat Badea.

Mediafax



Argaseala: "FC Vaslui - Steaua a fost un meci tacticizat"