Liga 1

Tehnician din Liga 1 despre reluarea fotbalului: “Va fi un campionat foarte slab”

Sursă foto: https://www.instagram.com/academica.clinceni/

Formatiile de Liga 1 au reluat antrenamentele individuale dupa cele doua luni de stare de urgenta, insa nu toata lumea este bucuroasa cu noua stare de fapt.

Ilie Poenaru, antrenorul formatiei Academica Clinceni, spune ca fotbalul va avea de suferit la nivel calitativ, in conditiile unor antrenamente improprii pentru marea performanta.

“Nu stiu ce fotbal facem noi in momentul asta. Va fi un campionat foarte slab si daca se doreste doar sa-l vifam, pentru ca noi intelegem ca sunt tot felul de interese, nu mai primeaza neaparat fotbalul.

“Toata ziua cu masca, fotbalistii intra pe teren si dau jos mastile. Nu pot continua la nesfarsit lucrurile acestea. Ne dorim ca telespectatorul sa poata sta in fata televizorului. Asa, in minutul 35-40 schimba canalul. Nu se mai uita la noi ca n-au ce sa vada”, a declarat Ilie Poenaru la Telekom Sport.

Detinatorii drepturilor tv din Liga 1 ar dori ca intrecerea din Liga 1 sa fie reluata pe 5 iunie cel mai tarziu.

Un raspuns este asteptat de la autoritatile guvernamentale la urmatoarea relaxara anuntata pe 1 iunie.Tehnician din Liga 1 despre reluarea fotbalului: “Va fi un campionat foarte slab”