Liga 1

Andone vorbeste despre meciul cu Sportul, asteapta Pandurii si anunta revenirea lui Dolha

Ioan Andone a declarat, sâmbata, dupa meciul câstigat în fata formatiei Sportul Studentesc, ca cele trei puncte obtinute sunt de aur si a precizat ca si-ar dori ca partida cu Pandurii din etapa viitoare sa se dispute, deoarece nu a stat degeaba 28 de zile în cantonament.

"Am facut un meci bun. Nu ma asteptam sa avem un teren atât de bun. Important este ca am câstigat meritat cele trei puncte, care sunt de aur pentru noi. Sportul a încercat sa ne surprinda cu pase lungi pe atacanti, dar ocaziile lor au fost întâmplatoare", a spus Andone.

Ioan Andone este multumit de jocul defensiv al echipei sale, dar dezamagit de cel ofensiv: "Mai avem de lucrat la faza de atac, dar o sa o rezolvam si pe aceasta. În toamna nu mergea apararea, dar mergea atacul".

Tehnicianul dinamovist a precizat ca a aflat de la conducerea clubului ca partida cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa. "Am aflat de la conducere ca se va juca vineri seara cu Pandurii. De ce sa ma bucur daca nu s-ar juca meciul, pentru asta am stat 28 de zile în cantonament?!", a subliniat Andone.

Ioan Andone a mentionat ca portarul Emilian Dolha va reveni în lotul dinamovist în meciurile urmatoare. "Dolha e la echipa a doua pentru amicalul cu Chindia Târgoviste. El va ramâne înca un an la noi si va face parte din lot în meciurile urmatoare, dar tocmai a revenit si dupa o accidentare care nu mi-a permis sa-l folosesc decât în doua din cele sapte partide de verificare. Am preferat sa joc cu Balgradean, pentru ca are un joc de picior mai bun decât al lui Naumovski", a explicat Andone.

Antrenorul s-a aratat încântat de calitatile tehnice ale albanezului Bakaj, care a debutat, sâmbata, pentru Dinamo într-o partida oficiala. "Bakaj este un jucator extrem de interesant. În doua-trei saptamâni îsi va da drumul si la joc. Are niste calitati tehnice foarte bune. De mult nu am vazut un jucator cu tehnicitatea lui", a adaugat Andone.

Ioan Andone nu a dorit sa comenteze afirmatiile principalului actionar al FC Rapid, George Copos, care a declarat ca jucatorii Unirii Urziceni au jucat pe prime de 2.000 de euro din partea Stelei si a lui Dinamo în meciul de vineri: "Daca actionarii aveau bani de prime îi dadeau astazi, pentru ca noi nu am avut niciun ban promis".

Andone a precizat ca obiectivul echipei este Cupa României. "Vom munci pentru Cupa, deoarece este mai usor de luat, dar o sa avem doua meciuri foarte grele cu Gloria Bistrita, iar apoi în finala cu Brasov sau Steaua. Campionatul e mai greu de câstigat, pentru ca Otelul are un avans mare si e greu sa îi mai ajunga cineva", a conchis Andone.

Echipa Dinamo Bucuresti a învins, sâmbata, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia Sportul Studentesc, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, prima din 2011.

Mediafax



Andone vorbeste despre meciul cu Sportul, asteapta Pandurii si anunta revenirea lui Dolha