Liga 1

Andone ingrijorat pentru finala Cupei: "Imi este rusine dupa meciul cu Timisoara"

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat dupa înfrâgerea din meciul cu FC Timisoara, scor 1-4, ca îi este rusine pentru evolutia elevilor sai si este îngrijorat în privinta finalei Cupei României, cu Steaua, din cauza jocului prost al apararii.
"Am facut un joc prost, Timisoara a meritat victoria. Suntem în aceeasi pasa proasta din ultima vreme, ne-am calificat cu noroc în Liga Europa. Felicit Poli pentru victorie, a aratat ca o echipa care merita sa joace în Liga Campionilor.

"Diferenta de scor e corecta conform jocului. Jucam foarte slab, sunt îngrijorat pentru finala. Sa vedem ce mai putem reglementa pâna miercuri, desi e greu, ar trebui sa schimb toata apararea.

"Eu as ramâne la Dinamo, am optiune de prelungire în contract, însa nu sunt deloc multumit de locul sase. Principala vina tot timpul o are antrenorul, inconstanta de la meci la meci. Mi-e rusine mie de evolutia noastra din acest meci, am sperat altceva când am venit, dar eu sunt de vina. Sunt mai multe probleme, dar prefer sa le spun în fata jucatorilor, nu ma feresc de asta", a spus Ioan Andone.

Andone considera ca timisorenii ar fi putut câstiga campionatul cu putin mai mult noroc. "Nu poti sa spui ca Poli merita mai mult decât locul doi, pentru ca Otelul i-a batut în meciul direct. Însa în ultimii trei ani au fost acolo aproape, poate vor reusi la anul. Poli a avut ceea ce-i trebuie unei campioane, constanta, dar au facut egalurile alea acasa, poate daca ar fi avut mai mult noroc ar fi reusit. Pentru mine e prima oara când pierd la Timisoara ca antrenor la Dinamo. Nu se poate spune ca Dinamo are un complex cu Poli. Eu sunt un muncitor, un învingator, vreau sa câstig Cupa, macar atât sa le oferim suporterilor", a declarat tehnicianul.

Formatia Dinamo a fost învinsa, sâmbata, în deplasare, de echipa FC Timisoara, cu scorul de 4-1 (2-1), în etapa a 34-a a Ligii I, ultima a sezonului.

Mediafax



Andone ingrijorat pentru finala Cupei: "Imi este rusine dupa meciul cu Timisoara"