Liga 1

Andone: ''Este important ca ne-am revenit''

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, miercuri seara, dupa victoria in fata formatiei FC Vaslui, scor 1-0, ca este important ca jucatorii sai si-au revenit, reusind sa inscrie in ultimele etape cinci goluri fara sa primeasca vreunul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Un meci neasteptat de greu, dar am castigat meritat. FC Vaslui a schimbat sistemul si am avut probleme in prima repriza. A fost un meci de lupta in care noi ne-am creat ocazii. Nu stiu daca la hentul lui Mardare a fost penalti, dar la faultul asupra lui Durbabier se impunea lovitura de pedeapsa. Vasluienii au jucat pentru ei, deoarece spera sa prinda Cupa UEFA- Intertoto si au demonstrat ca formeaza o echipa buna. Se pare ca pana in ultima etapa nu se va sti campioana. Este important ca ne-am revenit si in ultimele trei etape am inscris cinci goluri fara sa primim vreunul. Nu cred ca suntem favoriti la castigarea titlului. Daca aveam 7-8 puncte avans, atunci eram favoriti", a spus Andone.

Andone a vorbit si despre meciul din etapa viitoare, cand CFR Cluj va intalni, in deplasare, formatia Dacia Mioveni: "Meciul nu se va asemana cu cel din Cupa Romaniei, pentru ca atunci am inscris repede si i-am obligat sa iasa la joc. Am avut un program extrem de greu, am jucat sapte meciuri in 19 zile si am pierdut din prospetime. De aceea facem atatea greseli la constructie".

Echipa CFR Cluj a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia FC Vaslui, intr-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I si a revenit pe primul loc in clasamentul Ligii I.


Andone: ''Este important ca ne-am revenit''