Liga 1

Andone a ales Dinamo

Dilema saptamanii in fotbalul romanesc este pe cale sa fie rezolvata. Ioan Andone a marturisit, marti seara, ca este tentat sa accepte oferta lui Dinamo, despre care a spus ca este neasteptat de buna.
"Dinamo imi ofera cel mai bun proiect. Vor sa fiu manager, pe un proiect de 3 an si sa ma ocup de echipa a doua. Trebuie sa ma gandesc serios, pentru ca imi ofera prea multe dintr-o data. Pot sa fiu si manager. Nu cred ca pot sa ma razgandesc, Dinamo imi ofera prea multe. Va dati seama ca as alege imediat Dinamo, dar trebuie sa vad proiectul cat de serios este", a spus Ioan Andone la gsptv.

Ioan Andone a explicat ca isi propune titlul in primul sezon la Dinamo, dar nu exclude nici varianta locului doi. "Vreau titlul, dar, daca terminam pe locul doi, nu va fi o problema. Insa daca terminam pe 7, afara cu Andone", a tunat "Falcosul".

De asemenea, Andone a facut o analiza a lotului dinamovist. "Este un lot bun, cu inca cinci-sase transferuri poti sa faci treaba. Pe Lobont l-as vrea. Cine nu l-ar vrea? Face 50% dintr-o echipa", a opinat el.

Tehnicianul care a terminat pe locul 7 cu Rapid a mentionat ca nu a acceptat oferta lui George Copos deoarece acesta dorea sa ii aduca un presedinte peste capul lui.

Singurul om cu care Ioan Andone a marturisit ca ar colabora la Rapid este Mihai Stoica. "Daca ar veni Mihai Stoica, maine as semna cu Rapid", a explicat Andone.

Totodata, Ioan Andone a tinut sa le multumeasca fanilor rapidisti pentru modul in care l-au tratat in cele doua luni petrecute in Giulesti. "Trebuie sa le multumesc suporterilor rapidisti, care m-au sustinut neconditionat. A fost o surpriza pentru mine!", a incheiat Andone.

Onlinesport


Andone a ales Dinamo